• Missie
  • Missie
  • Missie
  • Missie

Missie

Met onze voeten staan, lopen, rennen en springen we. Als er problemen ontstaan beseffen we pas dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Toppodologie heeft zich tot doel gesteld het staan, lopen, rennen en springen voor al haar patiënten, waar mogelijk, zo comfortabel mogelijk te maken.

Iedereen (zowel jonge mensen, ouderen, kinderen als sporters) kan ontdekken dat activiteiten problemen kunnen geven. Wij als Topodologie leveren zorg aan iedereen met problemen aan voeten, knie, heup en onderrug waarbij wij een bijdrage kunnen leveren aan herstel, preventie en prestatiebevordering. Daarnaast leveren we zorg bij chronisch aandoeningen en kunnen wij een aanvulling zijn op de zorg van andere zorgverleners.

Toppodologie richt zich niet op één specifieke bevolkingsgroep.

Wij kijken kritisch naar onszelf en streven altijd naar vooruitgang, met de bereidheid om te blijven leren, ontwikkelen en investeren. Dit doen we als een sterk team waarin vakkundigheid, eerlijkheid, gedrevenheid en kwaliteit centraal staan.

Met bovenstaande eigenschappen, versterkt door onze vakinhoudelijke specialisaties, is Topodologie in staat zich te onderscheiden van de rest.

Visie

Wij zien het als onze plicht om te streven naar een hoge kwaliteit. Voor een optimaal resultaat van advies/behandeling is medewerking van de patiënt vereist. Toppodologie ziet het als haar taak haar patiënten helder, duidelijk, en open te informeren om een optimale samenwerking tussen patiënt en behandelaar te garanderen.

Met de ervaring en kennis die we opdoen tijdens het behandelen van patiënten, en ook de verhalen die we terugkrijgen van patiënten, kunnen en willen we onze kennis en kwaliteit van zorg vergroten. De mening van onze patiënten vinden we erg belangrijk en meten we aan de hand van een patiënttevredenheidsonderzoek.

Toppodologie werkt veel samen met andere zorgverleners zoals huisartsen, orthopedisten, osteopaten, (kinder-) fysiotherapeuten, kinesisten… . Het delen van kennis en het aanscherpen en opbouwen van samenwerkingsverbanden komt de kwaliteit van zorg en het respect naar elkaar ten goede.

Om een optimale zorg te kunnen verlenen is automatisering en techniek niet meer weg te denken uit de podologische praktijk. Toppodologie werkt dan ook met alle nieuwe, moderne technieken en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.